info@trendynailscity.nl  |  06 - 525 991 19
Follow us :-

Nail Care

Bij Trendy Nails City kunt u terecht voor diverse NailCare behandelingen.

Wij  werken met de merken O.P.I./Victoria Vynn/ CND en Young Nails, deze merken zij hypoallergeen en zijn niet op dieren getest.


Acrylnagels

Acryl kan worden aangebracht direct op uw natuurlijke nagels als versteviging, maar wilt u direct lange nagels dat kan d.m.v. een tip. Acryl is een poeder die met een vloeistof een zachte substantie wordt en wij daar mee kunnen modelleren. Zowel French (witte rand) als een natuurlijke look kunnen wij met dit product bereiken.

 

Gelacy behandeling

Gelacy is een  kleverige substantie en word anders opgebracht dan acryl. Maar gelacy is nu een combinatie van de hardheid van acryl en de flexibiliteit van de gel. Qua dikte van de nagel is er geen verschil meer.

 

GelColor behandelingen

De finishing touch op uw mooie nagels! Kies een mooie kleur of kleurcombinatie uit. De speciale en stevige Gelcolor nagellak die wij gebruiken ziet eruit als een gewone nagellak. Het wordt ook aangebracht als een nagellak, maar de houdbaarheid is veel langer en het resultaat mooier!

Door het gebruik van UV of LED-technologie, droogt en hardt de speciale nagellak snel uit. De kleur blijft minimaal 2 á 3 weken perfect glanzend zitten.

GelColor

Nabehandeling

Als je de nagels mooi wilt houden is een nabehandeling aan te raden. De kunst en/of de natuurlijke nagels groeien daardoor zie je een uitgroei bij de nagelriem. Hoeveel tijd er tussen behandelingen kan zitten verschilt per persoon. Nagels groeien bij iedereen met een verschillende snelheid. Over het algemeen zal het ergens tussen ongeveer 2 en 5 weken nodig zijn. ’s Zomers groeien uw nagels harder dan in de winter.

Tussentijds is goed onderhoud van de nagel, nagelriemen en handen ook thuis goed te doen. Trendy Nails City heeft de producten voor u die daarvoor het meest geschikt zijn!

 

 

Nail Art
Wilt u uw nagels nog specialer maken? Is een mooie kleur alleen niet genoeg? Dan hebben wij diverse mogelijkheden om met  Nail Art uw nagels echt bijzonder te maken.

U kunt hierbij denken aan een speciale ‘tekening’ of patronen op uw nagel(s) met lak of speciale stickers of het aanbrengen van kleine steentjes of andere attributen.

Uw fantasie is de enige limiet! Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: Infinity Lak

Dit is geen gel color, maar een lak die u zelf thuis kunt aanbrengen. Een combnatie van een basecoat/kleur en topcoat, Deze is aan te brengen zonder UV/LED lamp.

 

De prijs van deze lak is 18,95 € per stuk.

U gebruikt eerst base coat  (nr.1) daarna 2 laagjes kleur( nr.2) als laatste de top coat (nr. 3) Deze samenstelling is een must omdat deze producten op elkaar zijn afgestemd waardoor u er zeker 8 a 10dagen draagplezier van heeft.