info@trendynailscity.nl  |  06 - 525 991 19
Follow us :-

Nail Care

BIJ TRENDY NAILS CITY  KUNT U TERECHT VOOR DIVERSE NAILCARE BEHANDELING                                                                                                                                                                     

Acryl french manicure (met een witte rand) als een natuurlijke look kunnen wij met dit product bereiken. Acryl kan worden aangebracht direct op uw natuurlijke nagels als versteviging, maar wilt u direct lange nagels, dat kan d.m.v. een tip. Acryl is een poeder die met een vloeistof een zachte substantie wordt, en wij daar mee kunnen modelleren.     

 

 

 

 

 

Gelacy is een  kleverige substantie en word anders opgebracht dan acryl. Maar gelacy is nu een combinatie van de hardheid van acryl en de flexibiliteit van de gel. Qua dikte van de nagel is er geen verschil meer.

 

Gel Color is de finishing touch op uw mooie nagels! Kies een mooie kleur of kleurcombinatie uit. De speciale en stevige Gelcolor nagellak die wij gebruiken ziet eruit als een gewone nagellak. Het wordt ook aangebracht als een nagellak, maar de houdbaarheid is veel langer en het resultaat mooier!

Door het gebruik van UV of LED-technologie, droogt en hardt de speciale nagellak  snel uit. De kleur blijft minimaal 2 á 3 weken perfect glanzend zitten.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Nabehandeling Als je de nagels mooi wilt houden is een nabehandeling aan te raden. De kunst en/of de natuurlijke nagels groeien daardoor zie je een uitgroei bij de nagelriem. Hoeveel tijd er tussen behandelingen kan zitten verschilt per persoon. Nagels groeien bij iedereen met een verschillende snelheid. Over het algemeen zal het ergens tussen ongeveer 2 en 5 weken nodig zijn. ’s Zomers groeien uw nagels harder dan in de winter.             

Onderhoud van de nagel, nagelriemen en handen is erg belangrijk. Trendy Nails City verkoopt  diverse producten van het merk OPI, zoals handcreme,  nagelriemolie, hand/bodylotion in diverse geuren etc.   

                                                                                                                                                                                                                                                         

 

 

 

 

Nail Art  kunt hierbij denken aan een speciale ‘tekening’ of patronen op uw nagel(s) met lak, of speciale stickers of het aanbrengen van kleine steentjes.     

Uw fantasie is de enige limiet! Vraag naar de mogelijkheden.                                     

 

 

 

 

 

NIEUW: Infinity lak dit is geen gel color, maar een lak die u zelf thuis kunt aanbrengen. Een combinatie van een base coat/kleur en top coat, Deze is aan te brengen zonder UV/LED lamp. De prijs van deze lak is 18,95€

U gebruikt eerst base coat  (nr.1) daarna 2 laagjes kleur( nr.2) als laatste de top coat (nr. 3) Deze samenstelling is een must, omdat deze producten op elkaar zijn afgestemd waardoor u er zeker 8 a 10 dagen draagplezier van heeft.